Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Άμαξα μπισκοτιέρα

Άμαξα μπισκοτιέρα, φοντανιέρα!!!


Καλησπέρα σας,καλοσωρίζω κ τους νέους μου αναγνώστες.Χαίρομαι πολύ που σιγά σιγά έρχεται καινούριος κόσμος στο blogoσπιτάκι μου.Επίσης να σας ευχαριστήσω για τα όμορφα σχόλια που μου αφήνετε!Ήθελα από καιρό να κάνω αυτή την ανάρτηση ή μάλλον το πιο σωστό ...ήθελα από καιρό να φτιάξω αυτή την άμαξα χρησιμοποιώντας αυτούς τους χρωματισμούς κ δίνοντας της αυτό το ρομαντικό ύφος! (όσοι γνώριζαν το προηγούμενο blog μου http://elenas-elenascreations.blogspot.com/) θα ξέρουν ότι στο παρελθόν είχα φτιάξει πάλι άμαξα σε άλλους χρωματισμούς.Επανέρχομαι λοιπόν με αυτήν,η οποία είναι ΄διόρθωση της προηγούμενης. Είναι αυτό που λένε ,ότι όταν βλέπεις ένα πράγμα καθημερινά, το ονειρεύεσαι,το νιώθεις κ δημιουργείς το μαγικό του κόσμο.Έτσι λοιπόν το διόρθωσα.Θα σας εξηγήσω κάποια σημεία της άμαξας.Εύχομαι να την απολαύσετε κ εσείς σε αυτό το μικρό ταξίδι που θα κάνουμε μαζί της ,όπως την απόλαυσα κ εγώ,τις ώρες που δημιουργούσα.
Ωστόσο μη ξεχάσω να σας πω, ότι η ιδέα που είχα από την αρχή ξεκίνησε από ένα απλό κουτί ρολογιού (χεριού), το οποίο λυπόμουν να πετάξω.Μου ήρθε η ιδέα να το κάνω κάρο στην αρχή κ αργότερα το προχώρησα σε άμαξα μπισκοτιέρα...γιατί από πάνω ανοίγει το καπάκι της κ μπορούμε να τη  χρησιμοποιήσουμε ως μπισκοτιέρα-φοντανιέρα για τυλιχτά κατά προτίμηση σοκολατάκια ή μπισκότα.Άλλη εναλλακτική να τη χρησιμοποιήσουμε σε βάφτιση με ανάλογο ή όχι θέμα για να βάλουμε γλειφιντζούρια ή ακόμη και διακοσμητική!!!


 ...το σκέπαστρο έχει φτιαχτεί από το ίδιο χαρτί με το οποίο έχει ντυθεί η άμαξα κ από πάνω έχω προσθέσει γάζα σε γαλάζιο χρώμα.
 Κρέμονται κ κορδελάκια για να ανοίγουμε πιο εύκολα κ το κάτω συρταρακι.

 Η ρόδα glitterati!!!
 Κι εδώ οι κουρτίνες,μια ριγέ γαλάζια...
 ..και μια με γαλάζια γάζα.Η πόρτα για να στηριχθεί ΄στην άμαξα την έχω πλέξει με κορδόνι...κ βέβαια της έχω προσθέσει κ πόμολο τριανταφυλλάκι!
 Το καπάκι της άμαξας το οποίο έχει πάλι τριανταφυλλάκι για να δένει κ με τις πόρτες!

 Το εσωτερικό της άμαξας βαμμένο με ακρυλικά χρώματα σε ίδιες αποχρώσεις!

 Δε θα μπορούσε να λείπει η πινακίδα? " Dream "


 ....από όλες τις πλευρές!!!


Ίσως να αναρωτιέστε γιατί δε χρησιμοποίησα ροζ αποχρώσεις.....?... αλλά ένα σας λέω, μην απορήσετε αν σε λίγο καιρό δείτε και μια ροζούλα!!!Σας φιλώ!