Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Φτιάχνοντας τους δικούς μας πίνακες κ στολίζοντας με μεράκι τις γωνιές του σπιτιού μας!.......

                                           Καμβάς με ψηφίδες κ φύλλα μετάλλου...μεταλλικές χορεύτριες.
Έφτασε το τέλος των σεμιναρίων μου στις μικτές τεχνικές....κ αποχαιρετούμε αυτές τις δημιουργικές ώρες με κάτι ιδιαίτερο κ ξεχωριστό!Έναν πίνακα σε καμβά στον οποίο χρησιμοπιήσαμε ψηφίδες κ μεταλλικά στοι χεία που φτιάξαμε μόνοι μας....Θέλω να ευχαριστήσω γι ακόμη μια φορά τη δασκάλα μου Κ.Βαρβάρα που με βοήθησε να προχωρήσω ένα βήμα παρακάτω κ να εξελιχθω σε αυτό που τόσο πολύ αγαπώ,τη δημιουργία.


Ο πίνακας πολλές φορές αποτελεί ένα τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων μας κ΄μια όμορφη λύση για να στολίσουμε αγαπημένες γωνιές του σπιτιού μας.

 Στις δύο γωνίες έχω τοποθετήσει ψηφίδες τις οποίες πρώτα τις σύνδεσα όμορφα μεταξύ τους χωρίς να αφήνω πολλά κενά.Ύστερα έφτιαξα τα μεταλλικά στοιχεία απο φύλλο ορείχαλκου 2,5 χιλιοστών για να μπορεί να κοπει πιο εύκολα και μετά κολλήθηκαν με σιλικόνη πάνω στο καμβά.



   Να σημειώσω ότι στο τέλος μπορώ να περάσω τον πίνακα μου με ένα βερνίκι νεφτιού για να μη σκονίζεται κ να είναι ανθεκτικό.Επίσης μπορώ γύρω του να τοποθετήσω μια πολύ όμορφη κορνίζα από καρυδιά σε καφέ σκούρο χρώμα που θα του δώσει κ μια άλλη εικόνα...
   Προαπαθήστε κι εσείς να φτιάξετε το δικό σας πίνακα!!!Σιγά σιγά κ με σταθερά βήματα θα έχετε αυτό που εσείς ονειρεύεστε!Καλή αρχή κ καλές δημιουργίες!