Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Δεντράκι glitterato από βιβλίο!!!

                                Δεντράκι απο βιβλίο.
   H ιδέα γεννήθηκε όταν κάποια στιγμή χαζεύοντας σε άλλο blog βρήκα ένα όμορφο δεντράκι (δε θυμάμαι ποιο ήταν,συγχωρέστε με!)....Και φυσικά επειδή φυσικό ή τεχνητό δεντράκι δεν είχα,χώρο επίσης στο σπίτι μου δεν είχα,έτσι η ιδέα πήρε σάρκα κ οστά πολύ γρήγορα για να γεμίσει μια γωνιά που υπήρχε στο γραφείο μου....


 Εδώ φαίνεται μαζί με κάποια γουράκια που είναι τυλιγμένα έτοιμα να βρουν τον παραλήπτη τους!!!
 Η διαδικασία εύκολη!!!Θα αναρωτιέστε πως ένα απλό βιβλίο κατέληξε να είναι ασημί με πιέτες γύρω γύρω???Κι όμως δεν είναι κ τόσο δύσκολο....
Το πρώτο στάδιο είναι να βρούμε ένα μακρύ βιβλίο που δε χρειαζόμαστε με αρκετές σελίδες περίπου 120 (αν δεν έχουμε με τόσες σελίδες μπορούμε να βάλουμε 2 βιβλία κ στο τέλος να τα κολλήσουμε μεταξύ τους...το συγκεκριμένο που βλέπετε έτσι έχει γίνει!!)
 Το δεύτερο στάδιο είναι να αρχίσουμε να διπλώνουμε την κάθε σελίδα ξεχωριστά. Συγκεκριμένα παίρνουμε τη γωνία της σελίδας και την τσακίζουμε προς την πλάτη του βιβλίου.Όταν τελειώσουμε με τη μια τσάκιση ακολουθεί και δεύτερη.Δηλαδή όπως έχει σχηματιστεί γωνία προς τα κάτω δεξιά του βιβλίου μας ξανατσακίζουμε προς την πλάτη του βιβλίου,συνολικά δύο φορές.Το ίδιο ακολουθεί και με τις υπόλοιπες σελίδες.
Τρίτο στάδιο κολλάμε με κόλλα  UHU τη πρώτη και τη τελευταία σελίδα για να σχηματιστεί ένα κυκλικό δεντράκι σε σχήμα κώνου.
Τέταρτο στάδιο παίρνουμε σπρέι κόλλα UHU (στα Praktiker μπορείτε να βρείτε) και ασημόσκονη και αφουψεκάσουμε πασπαλίζουμε με όση ασημόσκονη θέλουμε ώστε να πάρει το αποτέλεσμα που εμείς επιθυμούμε!!!Εγώ έβαλα αρκετή,το ήθελα φανταχτερό!!!
Ελπίζω να βοήθησα αρκετά και γιατί όχι να ξεκινήσετε κι εσείς τα δικά σας δεντράκια!!!Καλή σας επιτυχία!!!