Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

One lovely blog award & 7 things about me!


Καλησπέρα σε όλη τη blogoπαρεούλα,σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έλαβα το πρώτο βραβειάκι μου απο την αγαπημένη φίλη Γεωργία που κάθε φορά με εκπλήσσει ευχάριστα με τις λιχουδιές που φτιάχνει και τους υπέροχους συνδιασμούς χρωμάτων στις κατασκευές της.Γεωργία μου να είσαι καλά,πάντα γλυκιά,αληθινή και δημιουργική όπως τώρα.Σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να πω κ εγώ με τη σειρά μου 7 τυχαία στοιχεία του χαρακτήρα μου και για τα όμορφα σχόλια που μου αφήνεις κάθε φορά.


7 τυχαία στοιχεία του χαρακτήρα μου...
 • Η ειλικρίνεια είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό, καθώς αυτό που επιζητώ κ στους άλλους δίπλα μου είναι να είναι αληθινοί, ειλικρινείς, ακόμη κ αν αυτό πολλές φορές πληγώνει. 
 • Είμαι άνθρωπος που συνέχεια χαμογελώ...αντιμετωπίζω τις καταστάσεις και τις δυσκολίες με χαμόγελο και αισιοδοξία.
 • Πότε δεν αγχώνομαι με κάτι καθώς τη πρώτη θέση στη ζωή μου έχει η οργάνωση σε οτιδήποτε κ αν είναι αυτό.
 • Είμαι πολύ ρομαντική και ευαίσθητη,μου αρέσουν τα παραμύθια παρόλο που δεν έχω ζήσει ακόμη το δικό μου.....γι αυτό και ο τίτλος του blog μου http://followelenasfairytale.blogspot.com/.
 • Μου αρέσουν οι λεπτομέρειες,μου αρέσει το ωραίο,το ιδιαίτερο,το ξεχωριστό γι αυτό κάθε φορά που δημιουργώ προσπαθώ να καταθέτω τη ψυχή μου σε ότι καταπιάνω.
 • Ζω τη ζωή μου έντονα κ όσο το δυνατόν τη γεμίζω καθημερινά, μου αρέσει να κάνω καινούρια πράγματα, να μαθαίνω συνεχώς, να ταξιδεύω.
 • Λατρεύω το scrapbooking, τη δημιουργία και συνεχώς δημιουργώ νέες γωνιές στο σπίτι μου εκτός απο τις συνεχείς μετακινήσεις τους....
Χαίρομαι που ήρθε η σειρά μου να δώσω κι εγώ το βραβείο σε 15 φίλες.Θα προσπαθήσω να βρω αυτές που δεν το έχουν λάβει ακόμη.
 1. Μairi, http://mairi-creations.blogspot.com/
 2. Fotolabida, http://www.fotolabida1.blogspot.com/
 3. Χαριτίνη, http://angelinart.blogspot.com/
 4. Μαριάννα, http://artinlovemarianna.blogspot.com/
 5. Μania, http://smart-0-mania.blogspot.com/
 6. Σοφία, http://sofigraf.blogspot.com/
 7. http://afewprettythingsgr.blogspot.com/
 8. Νένα, http://nenakarascreations.blogspot.com/
 9. Bev, hhttp://closeyourears.blogspot.com/
 10. Ellen, http://bevscrafts.blogspot.com/
 11. Ampempamplom, http://ampempamplom.blogspot.com/
 12. Mάγδα, http://handmadecreationsbymagda.blogspot.com/
 13. Ευτυχία, http://eutuxia65.blogspot.com/
 14. Αγγελική, http://losangelinos.blogspot.com/
 15. Όλγα, http://imaginationandcreationbyolga.blogspot.com/
Κατάφερα να βρώ τις δεκαπέντε φίλες με τα ξεχωριστά και όμορφα blogoσπιτάκια τους.Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες σας για τα σχόλια που μου αφήνετε κάθε φορά στο blog μου,στη σελίδα μου στο facebook ,καλή συνέχεια στις δημιουργίες σας..και καλό βράδυ.